Poradna Přípravky pro péči o nohy


Autor: | Vloženo: 12.11.2015 000 22:54 | Témata: Poradna Přípravky pro péči o nohy

Co na bolavé chodidla?

Mám na nohou cca 16h/den polní obuv (kanady) a z neustálého běhání v nich mám šíleně bolavé spodky chodidel. Máte nějaký recept, přípravek co na to aby jsem druhý den mohl opět fungovat na 100% ? Děkuji

  • 12. listopadu 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, chtělo by to přestat chovat se k nohám macešsky, vyměnit nebo alespoň střídat obuv, ale to asi tak úplně nejde.
    Určitě bych navštívila pedikúru a nechala odstanit tvrdou kůži a případné otlaky. Vyzkoušejte masážní olej Maratonec http://www.prirodatozaridi.cz... krom úlevy pro namáhané nohy je vynikající i pro léčbu a prevenci plísní (nohy celý den v kanadách k nim budou náchylné) a vcelku úspěšně likviduje i případný zápach nohou.
    Jako další bych doporučila masážní olej Devatero kvítí (pro dny kdy vás to bude opravdu hodně bolet). lze ho použít i na jiné bolístky (záda, klouby, svaly...) http://www.prirodatozaridi.cz...
    V obou případech se jedná o čistě přírodní produkty od české firmy Saloos. Pracuji jako pedikérka a obojí mám vyzkoušené na velkém množství svých klientů i sama na sobě a vážně to funguje,

    Pžeji hezký den a zdravé nohy,

    Lenka Ježková

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Petr

      13. listopadu 2015 - Petr

      Bohužel střídat obuv nelze.. Ztvrdlou kůži téměř nemám a zapáchající nohy taky není můj problém ani při užívání kanad.
      Spíše jak jsem psal, nohy jsou unavené z námahy ( denně nachodím a naběhám dost kilometrů a se zátěží, tudíž spíše je na ně vyvíjena velká zátěž a je málo času na regeneraci.

      Návštěva pedikúry je pro mě noční můrou, jednou jsem zašel a pedikérka odstranila kůži téměř na maso a poté jsem 5 dní nemohl téměř chodit ( věřím, že jsem mohl narazit na méně zkušenou pedikérku, ale ta návštěva mě vyškolila)
      První přípravek vypadá slibně, vyzkouším.

      Děkuji


    • prirodatozaridi.cz

      13. listopadu 2015 - Oficiální zástupce obchodu prirodatozaridi.cz

      To mě mrzí, že máte s pedikúrou tak špatnou zkušenost. Bohužel (aniž bych chtěla nějak pomlouvat kolegyni) to paní pedikérka udělala "příliš pečlivě". Když přijde nová zákazník, hned po otázkách jestli má cukrovku, jestli je alergik by měla následovat otázka kdy naposledy byl na pedikúře. Pokud nikdy (nebo někdy před 100 lety), tak napoprvé se dělá noha spíše jako "polotovar", trocha tvrdé kůže se nechává (i když dámy někdy protestují a chtěly by krásné nohy hned) právě proto, aby nás zákazník potom týden neproklínal. "Nožičky jak dětskou prdelku" se dají udělat až při další pedikúře, mezi tím si noha zvykne, že už nemá ten "ochranný krupon".
      Masážní oleje určitě vyzkoušejte, Devatero kvítí se vyrábí i jako balzám http://www.prirodatozaridi.cz... takže by se dala krabička strčit do kapsy a nohy máznout i během dne při nějaké pauze.
      Lenka Ježková


  • TEJPY.cz

    TEJPY.cz

    13. listopadu 2015

    Dobrý den,
    pokud se jedná o únavu, doporučujeme Sportique Muscle gel. Je výborný na svalové bolestí, po fyzickém - sportovní výkonu .

    Speciálně na otlaky byl vyvinut Krém na nohy - http://www.tejpy.cz.... Při pravidelném používání zanechává kůží vláčnou, zabraňuje opětovnému vysušování a praskání chodidel. Zvýšení prokrvení pokožky chodidel a lýtek omezuje pocit únavy a tvorbu otoků.

    Děkujeme
    TEJPY.cz
    www.tejpy.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
  • 13. listopadu 2015 - Oficiální zástupce obchodu AlfaFIT

    Dobrý den,
    jestli nemáte možnost během daných 16 hodin dát nohám odpočinek, či vyměnit obuv za šetrnější, doporučujeme pořídit si nějaký balzám, který Vašim nohám uleví od věčné námahy, či případných otoků. Nejvíce si zákazníci vychvalují produkt od značky Just a nahrin, Just Pedibalm Balzám na nohy 125 ml (http://eshop.alfafit.cz...), k jeho zakoupení je ovšem nutna registrace, jinak není možné zakoupit produkty firmy Just a nahrin. Jak na registraci se dozvíte zde: http://eshop.alfafit.cz... . Z dalších produktů můžeme doporučit krém od značky Cannaderm, který uleví Vaší pokožce a měl by Vám pomoct od ztvrdlé kůže chodidel, najdete ho zde: http://eshop.alfafit.cz... .

    V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem na [email protected] .

    S přáním hezkého dne,
    Tým společnosti Alfafit s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      13. listopadu 2015 - Petr

      Dobrý den, děkuji všem za rady. Ještě upřesním, jsem voják a z tohoto důvodu není možné polní obuv (kanady) sundávat. Občas se najde pětiminutovka na výměnu ponožek a tím pádem na rychlé nanesení nějakého přípravku.

      Postupně vyzkouším, ještě jednou děkuji.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.