Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o nohy
Spirularin gel 100 ml
Přidáno: 12. září 2024
(naposledy upraveno 15. září 2024)
Zakoupeno v PROFI-PEDIKURA.cz
- ok
- Dobře se roztírá
- Krásně voní
- Až příliš tekutá konzistence
Krém je velmi příjemně parfemovany a už tím navozuje velmi uklidňující účinek.Je velmi dobře roztíratelný,ideální je krém nanášet přímo na nohy.Po rozetření nezanechává masné stopy.Nohy jsou po aplikaci uvolněné a nemají sklon k natékaní.Mensi ranky po odreni se hojí o něco rychleji.
- léky.doplnky objednávám ve větším množstcí
vřele doporučuji,je výhodné
- uživatelská spokojenost
- Prokrvení pokožky
- Regenerace
- Dobře roztíratelný
- Nezanechá mastný film
- Žádný
Doporučuji produkt všem,koho trápí pocit těžkých, bolavých, oteklých nohou. Tento produkt vás natrchne nejen je z přírodních materiálů, ale také má velmi blahodárné účinky a pomůže od problémů s chodidly.
Tento produkt schvalují i ortopedi. Má velmi příjemnou vůni
- spokojenost
- konzistence
- vůně
- aplikace
- lepí
- bez velkého účinku
Krém zprvu překvapil silnou vůní několika esenciálních olejů, avšak po rozležení byla vůně až nepříjemně intenzivní. Dobře se roztíral, zanechal chvíli jemný bílý povlak, který se následně vstřebal, avšak na kůži velmi lepil. Čekala jsem nějaký větší účinek co se týče chladivého pocitu, který se ovšem nedostavil. Nepocítila jsem ani jiné další účinky při otoku. Přijde mi spíše jako aromaterapeutický masážní krém.
Produkt neurazí, ale ani nenadchne.
PODOPHARM PODOFLEX mast na popraskanou, mozolnatou kůži s 25% UREY - 75 ml
Přidáno: 9. září 2024
(naposledy upraveno 9. září 2024)
Zakoupeno v PROFI-PEDIKURA.cz
Dobré zkušenosti.
Pro neklidné nohy.Pomáhá.
- dokonale se vstřebá, pocit hebkých nohou
Spokojenost, tento produkt pomáhá, doporučuji.
- Rychle se vstřebává
- Příjemná vůně
- Chladivý efekt
- Okamžitá úleva
- Žádný
Krém Biovenol je naprostá bomba. Po namazání nohou cítím okamžitou úlevu. Krém má příjemnou bylinnou parfemaci. Krásně se vstřebává a nezanechává mastný film. Nohy můžete namazat několikrát denně aby jste prodloužili účinek. Tento produkt si určitě koupím znovu.
Výborný balzám na nohy, krásná vůně rozmarýnu. Už si nekupuji jiný.
- Roztíratelnosti
- Vstřebatelnost
- Příjemná vune
- Opravdu pomaha
- Velikost balení
- Žádný jsem nenašla
Jako máma dvou malých kluků jsem neustále na nohou a večer mě potom pálí a brní nohy... Ale s Biovenolem přišla úleva. Krém stačí namazat ráno a večer a po týdnu je změna opravdu znát. Pokud se vám bude líbit jeho vůně jako mě, rádi si nohy namažete i u odpolední kávy. Musím uznat, že jsem vyzkoušela již mnoho přípravku a krému, ale rozhodně žádný nevoněla tak hezky a ani tak dobře neúčinkoval.
super na vše
- v pořádku
Jsem spokojená
Perfektní, výborně pomáhá.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »