Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o nohy
- Osvěžuje nohy
Plíseň nehtů (sice rozsah cca 6mm) léčím asi 15 let. Nešíří se mi, ale také nemizí. Nepomáhá NIC! Takže střídáním produktů ji alespoň udržuji pod kontrolou a už mě to stálo majlant. Recenze v počtu hvězdiček tudíž není zcela relevantní.
- příjemně voní
- Konečně něco co opravdu funguje
používám krátce, zatím spokojenost
- paráda
- Vynikající.
- Léčivé.
Super.
Skvělé, určitě doporučuji.
Super, osvěžující, funguje.
Skvělý výrobek, určitě doporučuji.
- Rychlá úleva
- Řídka konzistence
Složení krému s devíti bylinami mi pomáhá na mé problémy s žílami a natékajícími nohami. Mažu nohy 2 x denně a pociťuji velkou úlevu , jsem s ním naprosto spokojená. Výborně se roztírá a vstřebává, příjemně voní a nezanechává mastný film. Balení je dostačující.
- Chladící
- Pomáhá od bolesti
- Křečové žíly nemám
Krém je moc připjemný, krásně chladí a při každodením použití opravdu pomáhá. Ihned mi pomáhá od bolesti a střebá se do pár minut. Složení je velmi velmi přijatelné, přírodní složky jsou opravdu velké plus. Nejvíc oceňuji , že od bolesti pomalhá okamžitě.
Výborný
Maximální spokojenost
Příjemný krém, šikovné balení i na cesty, změkčuje kůži chodidel, příjemná vůně
- funguje
Krém na nohy Biovenol při pravidelném používání skutečně uleví mým unaveným nohám a dokáže je skvěle osvěžit. Líbí se mi jeho přírodní složení a také velký obsah tuby. Takže produkt dlouho vydrží. Skvěle se nanáší, roztírá i vstřebává. Má příjemnou vůni.
- Funguje dobře a hezky voní
- Není všude běžně ke koupení
Kupuji ho opakovaně, protože jsem s ním spokojena.
dobra kvalita