Nejnovější recenze ze sekce Přípravky pro péči o nohy
- Chladivý efekt
- Lehčí konzistence
- Nechává bílý povlak, chvíli trvá než se vstřebá
Tenhle krém využívám převážně na namožené lýtka. Má příjemný chladivý efekt, příjemnou vůni a hlavně lehčí konzistenci. Nevyhovují mi těžké a hutné krémy. Celkem dobře se vstřebává, ale ze začátku může nechávat lehký bílý povlak. Každopádně ho můžu doporučit:)
Používám, s produktem jsem spokojená.
Krátká doba na hodnocení.
- Zklidňující účinky
- Podpora mikrocirkulace
- Úleva od otoků
- Péče o pokožku
- Rychlá vstřebatelnost
- Přírodní složení
- Vhodný pro každodenní použití
- Podpora zdraví nohou
- Jsem zcela spokojen, na žádný zápor jsem nepřišel
BIOVENOL krém na nohy je pro mě opravdovým zázrakem! Měl jsem problém s suchou a popraskanou pokožkou na nohách, ale tento krém mi pomohl během několika dnů. Díky přírodnímu složení a výživným ingrediencím jsou moje nohy nyní hladké a hebké. Miluji, jak rychle se krém vstřebává a jak příjemně chladí. Přestal jsem se obávat o svoje nohy a místo toho si užívám pocit pohody a komfortu. Určitě doporučuji všem, kdo se o své nohy chtějí postarat!
- Velké balení
- Snadná roztíratelnost
- Velmi dobře chladí
- Dobrá struktura
- Ulevuje od akutních potíží
- Trošku horší uzavírání obalu
- Žilní problémy i po delším užívání nezlepší
Krém Biovenol bych zhodnotila jako velmi příjemný. Jeho vůně je sice výrazná a je cítit po citronové trávě, ale je přitom velmi příjemná a na pokožku nohou se skvěle hodí. Balení produktu je dost velké na dlouhodobé užívání, pouze se trošku hůře zavírá, ale to je maličkost. Krém jsem používala dlouhodobě a můžu říct, že skvěle působí na akutní problémy, jako jsou namožené nohy a bolavé nohy - je rychle chladící a proto velmi uvolňující. S žilními problémy nějak zásadně nepomohl ani po delším užívání, ale to bylo očekávatelné. Velmi mile mě navíc překvapila jeho skvělá roztíratelnost a vstřebatelnost.
Výrobek mám poprvé takže uvidím jak to bude pusobit.
Pomáhá
Spokojenost s výrobkem
Je příjemný
- Je super
- snadně roztíratelný
- příjemně parfémovaný
- nezanechává pocit mastnoty
- dobré by bylo i menší balení na cesty
- dále bez negativních poznatků
Biovenol krém je ve velkém balení s pohodlným snadno odnímatelným uzávěrem pro okamžité použití. Stačí poměrně malé množství pro pokrytí celé polochy pokožky lýtka, případně celé problémové partie. Po aplikaci pociťuji příjemný jemně chladivý efekt a lehkou parfemaci. Snadno se vstřebává do pokožky. Množství krému 200 ml je vyváženo velmi příznivou cenou.
- Super- pomaha
- Snad pomáhá účelu, ke kterému je určen
- Kvalita
- Parfemace
- Složení
- Účinnost
- Žádné
Biovenol Krém,který opravdu pomohl mým těžkým a nateklým nohám. Při prvním použití, krásná vůně. Jemná konzistence a roztíratelnost. Nezanechává žádné mastné skvrny a rychle se střebává. Díky složení devíti bylin jsou nohy lehké a nepociťuje te těžkost. Pomáhá,jak nateklým,tak i zmírnění žilek na nohách. Jsem velice spokojená a účinnost byla,už po třech dnech aplikace. Krém odpovídá kvalitě i ceně.Vřele doporučuji.
- malá spotřeba
- zatím nevím
Příjemná nevtíravá vůně, krém spíš konzistencí gelu, který se rychle vstřebává a nezanechává ani mastný ani lepkavý film. Účinný po opakovaném užívání, vhodný i pro mužské unavené nohy z celodenního pracovního nasazení. Spotřeba velmi nízká, možná díky gelové konzistenci. Takže cena za 200ml balení je úměrná.
- Dobře se roztírá
- Výborná cena
- Žádné
BIOVENOL krém na nohy nabízí účinnou péči pro každého, kdo bojuje s unavenými nohami, otoky nebo problémy s žílami. Jeho bohaté složení obsahuje devět bylin, které poskytují nohám regeneraci a zklidnění. Jemná a příjemná vůně je nevtíravá, takže krém lze použít kdykoliv během dne.
Krém se snadno roztírá, má lehkou konzistenci a hlavně se rychle vstřebává, což znamená, že nezanechává nepříjemný mastný film. To je velkou výhodou, protože po aplikaci můžete ihned pokračovat v běžných aktivitách.
Kromě jeho účinnosti je krém cenově dostupný a nabízí skvělý poměr mezi kvalitou, množstvím a cenou. Je vhodný pro muže i ženy a poskytuje nohou celoroční péči, díky čemuž se stane nepostradatelnou součástí vaší každodenní rutiny.
- Dobrá aplikace - lehce se roztírá a nelepí
- Někomu může až moc vonět - větší parfemace
Vyzkoušela jsem krém Biovenol na úlevu od pocitů těžkých nohou a varixů. Rychle se vstřebává a zanechává příjemný chladivý pocit. Překvapením bylo, že nelepí jako jine podobné produkty. Jeho lehká textura a přírodní složení mi vyhovuje, navíc má příjemnou vůni (kdo nemusí bylinky ve velkém, tak tady pozor, jsou cítit dost) I když účinky nejsou u každého stejné, a myslím, že po tak krátké době ani prokazatelné, mě k úlevě těžkých nohou vystačily. Pro mě tento produkt představuje dobrou volbu pro každodenní péči o nohy a to zejménak poměru cena a . Doporučuji!
- Rychle se vstřebává
- Odstraňuje pocit únavy nohou
- Snad jen plastový obal
Biovenol krém se mi osvědčil. Příjemně voní voni a dobře se roztírá i vstřebává a nemastí ani nelepí. Po aplikaci příjemně chladí. Dá se použít po celé délce nohy, velmi příjemné a účinné je to kromě teplejších dnů i po sportu. Po aplikaci mám nohy lehčí a voňavé.
- Vůně
- Roztíratelnost
- Bylinné složení
- Produkt funguje
- Dostupnost v lékárnách
S prodkutem jsem byla velice spokojena. Ulevuje od těžkých nohou jak slibuje. Pomáhá nohy lepe prokrvovat. složení je přírodniho původu. Příjemně voní a hezky se roztírá a vstřebává. Doporučuji hlavně po sportu .
Kvalitní produkt za rozumnou cenu.
Je určitě vhodný pro muže i ženy
- Vyhovuje, krásně chladí
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »